Skorpija i strelac:Dva znaka koje obozavate ili im zavidite jer su originali medju kopijama!

Skorpija i strelac:Dva znaka koje obozavate ili im zavidite jer su originali medju kopijama!

2023-10-15 0 By Admin

 Danas vam pricamo o skorpiji i strelcu. O tome koliko su ova dva zodijaka posebna i svesna sebe i svojih vrednosti…

 

 SKORPIJA

Znak koji ima stav. Skorpija je znak koji obozavate, ili mu zavidite. Za razliku od vecine ostalih, skorpija je neko ko ce imati petlju da kaze sta je ono sto zeli i da se ponasa u skladu sa tim. Divno je znati da postoji, i da je voljena, iskrena, spremna da se bori za ono do cega joj je stalo. Najveca vrlina jedne skorpije je to sto zeli da bude oslonac, rame za plakanje i prijatelj svima onima koji to zasluze. Ona je znak koji slepo veruje u karmu. Zato se i ponasa prema svima bas onako kako bi volela da se neko ponasa prema njoj. Reci ce vam istinu. Bice iskrena, odana i verna. Cak i kada zna da bi ta istina  nekome mogla da slomi srce, skorpija ce je reci, jer je laz nesto sto ovaj zodijak ne podnosi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da je skorpija znak koji ce vam reci sve sto misli, sve sto oseca, ali ono sto je najveca moguca istina jeste da je ona dobar covek. Da ima silnu zelju da svima oko sebe pomogne, ali da ocekuje da joj bude uzvraceno istom merom.

Skorpija je znak koji bas nikada ne zaboravlja one koji su joj pomogli, a jos manje one koji su joj okrenuli ledja onda kada joj je bilo najteze. To je jako vazno da kazemo.

Zna da je ljudski i prastati i gresiti, ali joj nikada nece pasti na pamet da predje preko izdaje. Dace vam svoju dusu, svoje srce, dace vam sve sto ima, ali isto tako, bice u stanju sve to da vam uzme. Ona je dobar covek koji ume da prasta ali svakako da onaj ko joj jednom slomi srce moze da je zaboravi za sva vremena.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2