Ponedeljak,utorak,sreda:Prva tri dana u sedmici donece lepe sate i prijatna desavanja ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Prva tri dana u sedmici donece lepe sate i prijatna desavanja ovim znacima!

2023-10-15 0 By Admin

VAGA

Vec imate osecaj da vas cekaju lepi sati i prijatna desavanja. Zato cete samo biti posveceni sebi i svojim raspolozenjima. Srce vas vuce ka boljem. Necete  nicemu dozvoliti da vam pokvari raspolozenje i da vam se opet izmakne sreca.

 

SKORPIJA

Vec ste ubedjeni da ce ovo biti vase poslednje da, kako biste nekome oprostili. Ako i sada ne ispostuje vase ustupke i toleranciju, ucinicete  presek. Nadate se iskreno da ce ovih dani biti  lepi sati za vas i vase voljeno bice. I da ce tako i ostati u narednim danima.

 

STRELAC

Od vas se ceka da budete odlucni i da odredite prioritete. Ovih dana imate nesto u planu, ali nemojte da brzate. Bolje je da dva puta unapred razmislite, nego sto pozurite cas pre, pa pogresite. Vazno je znati  sta vam je najvaznije medju svim vaznim planovima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Lepi sati i lepa desavanja mozda vas nadju neocekivano. Od vas se ceka da budete jako spremni da  pratite tok desavanja. I da tako sami doprinesete  svojim lepim zeljama da se ostvare sto pre. Mozda biste mogli da se trudite i da vam bude sve kako i ocekujete.

 

VODOLIJA

Vasa sreca je sto se mozete nositi sa  situacojom u kojoj ste. Pokusavate da se izborite sa svim sto vam smeta i steti. Ipak sa svojom bliskom osobom necete moci da se slozite oko necega.Da li cete biti u pravu ili ne, tek cete se uveriti. Mozda i nije  bas sve do druge strane, vec i do vas malo.

 

RIBE

Ne mozete se radovati onome koga volite, jer vas nije nicim ohrabrio. Odavno se trudite da vasa osecanja dodju do nje.Nikako da vas primeti, a kamoli da procita vasa osecanja. Ovako vise nece ici, pa cete morati da licno ucinite nesto i da joj pridjete vi. Recite sta osecate  i tako cete znati na cemu ste.

Stranice: 1 2