Skorpija i strelac:Dva znaka koje obozavate ili im zavidite jer su originali medju kopijama!

Skorpija i strelac:Dva znaka koje obozavate ili im zavidite jer su originali medju kopijama!

2023-10-15 0 By Admin

 STRELAC

Ovo je znak koji ce vam dati svoju dusu. Znak koji je spreman da prasta, da voli, znak koji beskrajno uziva u tome da pomogne svima oko sebe. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je strelac jako opasan onda kada ga povredite. Onaj ko mu jednom slomi srce moze da ga zaboravi za sva vremena i to je ono sto moramo da kazemo.

Znak je kojeg obozavate jer ima dusu kakva se moze samo pozeleti. I ako postoji neko ko zeli svima da pomogne, svima da se nadje, da razume, saslusa, podrzi… Onda je to upravo strelac. Ali, on je znak koji zeli da i dobije od vas onoliko koliko on da vama. U suprotnom, itekako ce biti u stanju da ode, jer on zna da ne moze ni od koga zahtevati da ga voli. No, postovanje je ono sto zasluzuje.

Vrlo je vazno da kazemo da je strelac znak koji ce biti odan i veran i u svakom trenutku spreman da vam bude oslonac i rame za plakanje. Vas licni vetar u ledja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da naglasimo za sam kraj da je strelac tipicni primer osobe na koju mozete da se oslonite. U njemu cete imati prijatelja do kraja zivota.

Stranice: 1 2