Vaga i Skorpija:Vi imate moc u svom pogledu,nije se rodio ko bi vam odoleo!

Vaga i Skorpija:Vi imate moc u svom pogledu,nije se rodio ko bi vam odoleo!

2023-10-17 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su ova dva znaka posebna sama po sebi. Imaju dusu, stav, lepotu, imaju bas sve sto bi svaki normalan covek pozeleo!

VAGA

Vi imate moc. Vi ste znak koji se smatra boginjom lepote u zodijaku. Ne moze vama niko da parira jer se vi neko ko dobro zna koliko vredi. Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ste osoba koja ima stav i koja je snazna, iskrena i istrajna. Vas je divno imati u svojoj blizini zato sto ste jedan od onih znakova koji znaju da vole celom svojom dusom.

Bitno je da kazemo da ste znak koji bas nikada ne dize ruke od onog sto naumi, ali ako se to desi, to je samo zato sto vam je jasno da neko ili nesto nije vredno vase borbe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da naglasimo da ste znak koji se nikada ne zaljubljuje u neciju lepotu jer je izgled ono sto prosto ne moze da vas zadrzi vec karakter. Vi ste znak koji je svestan toga da bi mnogi zeleli da vas imaju pored sebe. Znate da je vasa lepota posebna, i da retko ko moze da vam odoli. No, vi ste jedan od najvernijih znakova u zodijaku. Retko se kada zaljubite, ali kada se to desi, onda sve cinite za tu osobu. Odani ste, verni, iskreni, vi ste znak koji ima ono nesto sto prosto privlaci na svakom koraku.

Moc koju imate je velika, i vi ste neko ko tacno zna kako da se izbori za ono do cega mu je stalo. Ali, jedno je sigurno.. Vi sve sto radite, radite posteno. Nikada ne gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza. Posteni ste, i ponasate se prema drugima bas onako kako bi ste zeleli da se drugi ponasaju prema vama!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2