Vaga i Skorpija:Vi imate moc u svom pogledu,nije se rodio ko bi vam odoleo!

Vaga i Skorpija:Vi imate moc u svom pogledu,nije se rodio ko bi vam odoleo!

2023-10-17 0 By Admin

 

 SKORPIJA

Vi ste jedan od znakova koji tacno zna koliko vredi. Stalno dobijate komplimente ali je prava istina da vama oni bas i ne znace puno. To je prosto zato sto vi dobro znate koliko vredite. Moramo da kazemo da ste znak koji je svestan svoje lepote. Uvek ste imali moc nad suprotnim polom, i prosto ste neko ko je neodoljiv. Ali, vasa lepota nije samo spoljasnja, jer je i vase srce podjednako lepo, iskreno i cisto. Vama je jasno da je ljudski i prastati i gresiti. U skladu sa tim, vi ste znak koji ce dati drugu, mozda cak i petu sansu… Ali, kada vam jednom pukne film, i kada jednom neko predje vasu granicu, onda ne postoji sila koja moze da vas ubedi da pogledate u smeru te osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neko ste ko je u stanju da tolerise, da prasta, da bude osoba koja zna sta hoce, ali kada jednom odlucite da odete, ne moze nista da vas ubedi da se vratite.

Moc koju vi imate je velika i zato i onda kada bi svi oko vas odustali, vi ostajete. Vi ste jaki, snazni, iskreni, vi ste osoba koja nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Moramo reci da je vasa najlepsa osobina to sto nikada niste gradili svoju srecu na osnovu tudjih suza!

Stranice: 1 2