Rakova ljubav je najlepsi poklon koji Bog moze da vam da-kada zavoli nikada ne prestane!

Rakova ljubav je najlepsi poklon koji Bog moze da vam da-kada zavoli nikada ne prestane!

2023-10-26 0 By Admin

Imati raka kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam dati svoju dusu ali biti i spreman da se bori za ono do cega mu je stalo. No, cinjenica je da nema nimalo sumnje da sve sto radi, radi srcem. On nece dici ruke od onog sto naumi, ali je cinjenica da sve sto radi, radi  cisto, posteno, iskreno. Rakova zivotna parola je da ne radi drugima ono sto on licno ne zeli da neko uradi njemu. No, cinjenica je da mnogo toga moze da oprosti, tolerise, ali isto tako, da mu nikada nece pasti na pamet da predje preko izdaje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak ima toliko veliko srce da moze da podnese mnogo toga i da veruje da se ljudi menjaju. On je zapravo jedini znak koji nikada ne gubi veru u to da za svakoga od nas postoji bolje sutra. Ni u to da i od najgoreg coveka na svetu moze postati najbolji.

No, ono sto je najveca istina jeste da je ovo znak cija ljubav je dar od Boga. Niko vas nece voleti tako, niko nece imati silnu zelju da vas usreci, nasmeje, zastiti, da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. I moramo za sam kraj da kazemo da je rak onaj jedan jedini znak koji ce uvek i u svakom slucaju biti osoba od poverenja. Ono sto mu kazete zauvek ce ostati medju vama. Jer, on cuva tajne, cak i kada prestanete biti prijatelji.

Stranice: 1 2