Novembarske ljubavi:Nekome novembar donosi pravu ljubav,nekome najvece razocarenje…

Novembarske ljubavi:Nekome novembar donosi pravu ljubav,nekome najvece razocarenje…

2023-10-26 0 By Admin

Sledi novembar. Ljubavi koje ce ovaj mesec doneti ce biti velike, ali nece sve biti srecne…

 

OVAN

Neke ljubavi su u najavi. Poneo vas je osecaj samopouzdanja  i konacno se osecate dobro. Niste ni pomisljali da cete uspeti da povratite svoje samopouzdanje. Neko vas je ranije povredio i odneo ga sa sobom.I ne pomisljate na novu vezu a ona ce vam se uskoro desiti.

 

BIK

Vi niste ni pomislili da vam se moze desiti nesto novo. Iza vas je jedan tezi period i vreme je bilo da se konacno stabilizujete. Vazno je da se povratite u normalu, i ne morate nista planirati za sada.Vreme je da pustite da se slegnu stvari koje su vam se desile.

 

BLIZANCI

Imali ste priliku za svojih pet minuta i vreme je da se borite za novu sansu. Nemojte da zalite za onim sto je bilo. Ostavite proslost iza sebe i izborite se za sadasnjost. Pred vama je novi mesec pa je red da cinite i nove korake.

 

RAK

Jednom vas je opeklo to sto ste se previse nadali. Zato ste sada jako oprezni i nadate se da necete ponoviti staru gresku. Niko nije voljan da mu se dese, ali nikada ne znamo u cemu cemo da pogresimo. Samo budite oprezni i nemojte se brinuti sta sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Neko vam se nada da cete se radovati kada se sretnete. Vreme je da ga udostojite paznje i da  pokazete bar malo obradovanja. Navucite osmeh, mozda vas ponese nova zivotna radost.Novi mesec, nova radost. Vreme je novembarskih ljubavi.

 

DEVICA

Vasa situacija je za sada solidna ali se morate truditi da menjate nesto. U zlatnoj ste sredini, i rado biste da se stvari bar malo popravi. Zelite da se pocne desavati bilo sta, nego sto stojite u mestu. Ne volite tisinu jer ste za desavanja, za drustvo i izlaske.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2