Ovan pati zbog ljubavi,Vaga se dvoumi izmedju srca i razuma,a ovaj znak ce pamtiti zadnje dane oktobra..

Ovan pati zbog ljubavi,Vaga se dvoumi izmedju srca i razuma,a ovaj znak ce pamtiti zadnje dane oktobra..

2023-10-27 0 By Admin

VAGA

Zaljubljujete se u nekoga i ne znate sta ciniti. Osecate se izmedju srca i razuma, i ne znate na koju stranu da stenete. Ma sta odlucili, bicete gubitnik. Sta ako se sukobite sa razumom, pa izgubite? A ako ugodite srcu nikako necete znati sta je izvesno i na sta mozete racunati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je na vasoj strani, bas kao i povoljne situacije. Zato ce sreca vrsiti duznost u vasem znaku. Bice ovo dani,zadnji dani meseca, koje cete pamtiti dugo. Zasto i zbog cega, tek cete videti! Ma sta bude sto vam se ne svidi, verujte da nece smetati vasoj sreci u celini.

 

STRELAC

Radite mnogo ali vas sreca ipak prati. I ovih dana ce biti na strani vasih poslovnih koraka.Nekako vam se sve svodi na posao, a vas to ne raduje toliko. Hteli biste da se menaju vase uloge i da emotivno polje menja vas poslovni svet. Ucinite nesto po tom pitanju. I na polju ljubavi…

 

JARAC

Nemojte mnogo verovati da cete pamtiti ove dane.Ipak ucinite nesto da tako i bude. Sami ucinite da ovo budu nezaboravni dani za vas. Nije vam bitno po cemu, neka bude po bilo cemu. Vama je svejedno samo ako se radi o vasoj sreci.

 

VODOLIJA

Niste spremni da se suocite sa posledicama licnih propusta.Ipak cete morati da vam se predoce neke cinjenice kako biste ih prihvatili.Bitno je da sagledate  sve ono sto se desava i nadjete odgovor i zasto se desava.Bolecivi ste prema jednoj osobi, i bili ste popustljivi prema njoj.

 

RIBE

Niste spremni da se okrenete napred, a moracete.Imali ste i boljih dana, ali ni ovi nece biti losi.Jeste bas da nije sve kako ste ocekivali, ali nista za to!Ipak sledi iznenadjenje i srecni trenuci su pred vama.Pamticete ove dane zauvek po necemu posebnom.Tek cete biti u prilici da saznate sta i zbog cega. U ljubavi bi moglo biti zanimljivo.

Stranice: 1 2