Ovan i Ribe:Vas ce Bog nagraditi do kraja novembra, a evo i kako!

Ovan i Ribe:Vas ce Bog nagraditi do kraja novembra, a evo i kako!

2023-11-08 0 By Admin

Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku ribe, ili u znaku ovna, onda znate koliko ste posebni.

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce do kraja novembra konacno uspeti da ostvari svoju veliku zelju. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze dani za vas i za vasu ljubav i u to nema nimalo sumnje.

Moramo da kazemo da ste neko ko je uvek pokusavao da usreci one do kojih mu je stalo. Vi nikada niste okrenuli ledja onima koje volite i sada su konacno pred vama dani kada cete dobiti dokaz necije ljubavi. Imate u svojoj blizini nekoga ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste znak koji ce do kraja novembra uspeti da ostvari sve svoje zelje. Dakle  Bog ce konacno da vam pokloni svu onu srecu koju vi inace zasluzujete. Svima ste cinili dobro, svima ste pomagali, bili odani, verni, voleli… Sada su konacno pred vama dani tokom kojih ce vam biti uzvraceno istom merom. Nema sumnje da ste neko ko je odan i ko ce pronaci osobu koja ce umeti da vas voli na nacin na koji ste zapravo oduvek zeleli da budete voljeni. Mislite o tome, sve ostalo je na vama i ponasajte se u skladu sa tim. 

Ako ste sada u vezi onda znajte da postoje sanse da cete biti cak i zaproseni u periodu do kraja novembra. Da ce vam voljena osoba na poseban nacin dokazati i pokazati svoju ljubav, a sve ostalo je samo na vama. Slusajte glas svog srca jer ono zna da prepozna sta je ono sto vam je zapravo za srecu potrebno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2