Ovi znaci su izgubili veru u ljubav,ali ce uskoro upoznati osobu koja ce ih usreciti!

Ovi znaci su izgubili veru u ljubav,ali ce uskoro upoznati osobu koja ce ih usreciti!

2023-12-15 0 By Admin

  RIBE

Vama je jako vazno da budete voljeni i moramo da kazemo da je to ono cemu tezite. Kada pricamo o ljubavi, sada nista nije onako  kako bi ste  zeleli. Cinjenica je da jako patite ali moramo reci da ce doci do promena. Vama sledi susret koji menja sve. Vama sledi prava ljubav i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moguce je da ce doci do pomirenja sa osobom iz vase proslosti.  Izvesno je da su pred vama dani kada cete saznati da osoba koja je samo vasa bivsa ljubav i dalje prema vama gaji jake emocije. Na vama je hocete li joj dati sansu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da je ta osoba iskrena i da bi  sve uradila kako bi vas vratila u svoj zivot. Sve ostalo je na vama.

Naravno da nikome ne treba da dajete laznu nadu, ali nas iskreni  savet je da razmislite o tome da toj osobi ipak date jos jednu sansu. Ona vas voli. Nema lose namere. Mozda vas je jednom povredila ali imajte na umu da se to vise nikad nece desiti. Ako odlucite da joj oprostite i da nastavite tamo gde ste stali,izvesno je da vas sa njom ceka samo sreca.

Nekada se itekako isplati preci preko ponosa i zaboraviti na inat i ego. Ljubav je emocija koja moze zameniti sve,ali nju ne moze niko.

 

Stranice: 1 2