Utorak,sreda,cetvrtak:Ovim znacima su velike sanse da im ovi dani budu savrseni!

Utorak,sreda,cetvrtak:Ovim znacima su velike sanse da im ovi dani budu savrseni!

2024-01-01 0 By Admin

Sto manje misle o proslosti, ovim ce znacima biti vece sanse da im ovi dani budu savrseni!

OVAN

Pred vama mogu biti savrseni ovi dani. Na vama je da  samo pokazete da zelite to i da ne ignorisete. Jednoj cete osobi postati neko vrlo bitan i vreme je da pokazete da niste ravnodusni na njene znake paznje.

 

BIK

Vreme je da ne mislite na ono pre, vec na ovo sada i danas. Pruza vam se sansa da uspete da se izvucete  iz monotonije. Samo iskoristite priliku da prestanete da mislite o proslosti. Ovo bi mogli biti savrseni dani za vas. Na vama je da otkrijete po kojem pitanju.

 

BLIZANCI

Niste ni spremni da se suocite sa nekim, pa stalno odbacujete mogucnost susreta. Taj susret ce se desiti kad tad, pre ili kasnije. Zato racunajte na to, kao na mogucnost koja ce se desiti jos ovoga dana. Mozda postanu savrseni za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne dajte da vas lome  bolne uspomene. Bolje je da bezite u drustvo, makar i nevoljno. Samo ce vam ono biti lek  od misli vezanih za proslost. Ni jedna ljubav nije savrseni san, niti ono kako mislite da jeste.

 

LAV

Od vas zavisi da li cete ove dane da se lomite obavezama ili mislima. Ne mora sve da bude posao. Pokazite da jedna osoba moze uciniti da ovo budu savrseni dani za vas. Dovoljno je samo da bude u blizini, da vam srce bude na mestu.

 

DEVICA

Naredna tri dana biste uhvatili zalet i krenuli sa obavezama.Jedna osoba ce vas znatno remetiti u tome. Bice da je ljubomorna na vase  brojne povlastice koje uzivate u svojoj poziciji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2