Drugi deo januara ce doneti ljubavnu caroliju – cak tri znaka ce sresti svoju srodnu dusu,a  jednog ceka bogastvo!

Drugi deo januara ce doneti ljubavnu caroliju – cak tri znaka ce sresti svoju srodnu dusu,a jednog ceka bogastvo!

2024-01-14 0 By Admin

VAGA:

Jos uvek osecate praznicno raspolozenje  i euforiju praznicnih dana. Necete ni osetiti koliko ste postali bliski sa jednim rakom. Kada bolje razmislite, shvaticete da je to ljubav koja se rodila u vreme praznika. I koja ce imati vek trajanja, jer obecava mnogo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA:

Vase misli vas muce i sebe terate  u nedogled, nadajuci se pogresnoj osobi. Vise to ne smete ciniti, jer je kraj vasim suludim ndama. Prvi je mesec u godini i okrenite novi list! Jos dok se oseca praznicno bogastvo  iskoristite sansu da lakse stanete na svoje noge, i krenete od nule.

 

STRELAC:

Vas osecaj srece  vam daje laznu nadu, a sebe  terate u vezu sa nekim ko vas ne gleda.  Vreme je da se posvetite sebi i svome osecaju da prepoznate srecu. Bogastvo je ono sto cete osetiti u svome srcu. Sve drugo su iluzije, laze i lazne nade! Pogledajte istini u oci!

 

JARAC:

Vas je radost tako lepa jer osecate da vam srce treperi. Pocelo je da kuca za jedno bice o kojem sanjate i mastate iz dana u dan. Kako stvari stoje, bice to nesto izuzetno lepo na pomolu.Veza koja ce imati svoje najlepse strane i biti zapisana u vremenu.

 

VODOLIJA:

Bili ste mnogo osecajniji, ali sada  ste postali mnogo drugaciji.Kao da vas je neka zivotna  situacija naterala  da postanete jaci i tvrdoglaviji. Sada je vreme da se  srede neke racunice u vasem emotivnom zivotu. Ko vas voli, vi cete mu uzvratiti, a ko ne, necete  obracati paznju, cak i da vas srce tera na to!

 

RIBE:

Vi ste jako mocni  i zelite svoje moci da pokazete pred svima. Nije to da se hvalisete, nego sto je to vase bogastvo. Vasa sposobnost da savladate sve sto vam zivot nosi i odnosi. Ali i hrabrost da prihavtite ono sto je neminovno.

Stranice: 1 2