Sledeca sedmica ce biti poslednja sansa za pomirenje ova dva zodijaka!

Sledeca sedmica ce biti poslednja sansa za pomirenje ova dva zodijaka!

2024-01-18 0 By Admin

Sledeca sedmica je poslednja sansa za pomirenje ova dva zodijaka!

OVAN

Ne zalite se sto je tako kako je, vec ucinite ono sto mozete. Trudite se da popravljate sta se popraviti moze. Pred vama je poslednja sansa za pomirenje i iskoristite je. Ako sada propustite da ucinite sve sto mozete, kasno ce biti kasnije.

 

BIK

Vreme je da zauzmete vodecu poziciju na novom radnom mestu. Trudite se da pokazete sve sto znate i tako dobijete  plus. I ne samo u ocima jedne osobe, vec u ocima osobe do koje vam je licno stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Volite kada se o vama govori sa paznjom i akcentom na vasu lepotu. Pa ako ste i sujetni, vi samo zelite svoje mesto u srcu jedne osobe. Zato cinite sve da joj se dopadanete i da vam dozvoli da joj se priblizite.

 

RAK

Posvadjani sa jednom osobom, nadate se da ce vam se ukazati nova sansa. I ta sansa kojoj se nadate, svakako je pomirenje. Vreme je da se odazovete zovu svoga srca i da naterate sebe da pridjete odredjenoj osobi. Ako treba i izvinucete joj se.

 

LAV

Naredne dane zelite da mislite na sebe i na svoje licne planove. Ne cinite nista drugo osim da se trudite da se ispune. Mogli biste da nacinite jedan konkretan korak koji bi vas ucinio srecnijim. I da konacno budete srecniji nego ikada.

 

DEVICA

Prebacujete jednoj osobi za nesto, a da ne mislite da li i vi imate udela! Mozda ste i sami necim doprineli, a da toga niste svesni. Zato ce razgovor da bude nesto najbolje sto mozete uciniti. Pomirenje dodje sdamo ako svi priznaju deo krivice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2