Naredna tri dana: Blizance ce pratiti sreca,Ovan ocajan jer mu ljubav nece biti uzvracena…

Naredna tri dana: Blizance ce pratiti sreca,Ovan ocajan jer mu ljubav nece biti uzvracena…

2024-01-19 0 By Admin

U naredna tri dana sreca, ali i ljubav koja nije  uzvracena…

OVAN

Ovih cete dana da budete ocajni jer vam ljubav nece biti uzvracena. Jednu osobu volite i nadate joj se svakim danom. Bice da ste zaljubljeni u pogresnu  osobu koja nece ceniti vasu ljubav. I mada ste ocajni, morate se pomiriti sa istinom.

 

BIK

Vreme je da se suocite sa svojim koracima. Mada ste hteli promene na bolje, niste ucinili sve kako valja. Neki od vasih koraka su pogresni i sada cete snositi sopstvene posledice. Nemojte se zaliti kada ne slusate nicija upozorenja.

 

BLIZANCI

Ovih dana ce vas pratiti sreca  i vreme je da se radujete zbog toga. Vreme je za nove dane u kojima cete osecati stvarnu radost. Mozda nije sve bas tako sjajno, ali vas prate lepe i srecne okolnosti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa situacija je uvek nestabilna jer nista nije do vas. Mnogo se trudite da vodite racuna o svemu. Mozda bi i vas partner trebao da se ponasa isto, a ne samo vi. Ljubav koja vas cini slepom je neuzvracena ljubav.

 

LAV

Ovih dana ste tako tihi i nekako ste se izolovali od svih. Vreme je da sebi priznate zasto i o cemu mislite? Neko zeli da oseti vasu paznju, bar neki pogled ili znak da mu se dopadate. Vreme je da se izjasnite.

 

DEVICA

Nemojte nista unapred da odredjujete, ni sta moze biti, ni sta vi ocekujete. Unapred se samo opterecujete dodatno, i tako cinite gore sebi. Pustite da stvari teku svojim tokom i kako je pisano da bude.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2