Jarac,Riba i Devica ce imati razloga za radost,ali ce biti i slomljenih srca!

Jarac,Riba i Devica ce imati razloga za radost,ali ce biti i slomljenih srca!

2024-02-03 0 By Admin

 Dok neke zodijake ceka  radost, neki drugi ce ostati slomljenih srca…

OVAN

Ne bojite se nicega jer ste snazni i jaki. Imacete razloga za razmisljanje. Cak ni prepreke za vas nece znaciti nista. I do sada ste uvek uspevali da ih savladate, pa cete i sada. Mozda cete samo malo vise biti umorni,ali vi nikada ne odustajete.

 

BIK

Niste ni svesni da sami sebi cinite problem sto necete da saslusate druge. Jedna osoba ocekuje vise tolerancije sa vase strane. Jednostavno, vi imate svoje stavove koje ne gazite nikada, a to neke osobe nikada ne mogu razumeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Trudite se da jednoj osobi pokazete da ste joj prijatelj, ali vas ne cuje. Ili je slepa kod ociju pa ne vidi sta cinite za nju, ili vas zeli ignorisati. Mozda ni sama nije svesna sta se zbiva u njenom srcu. A vi biste zeleli da to otkrijete, umesto prijateljstva.

 

RAK

Suvise volite onu koja nikako da voli vas i da vam pokaze minimalnu paznju. Mozda se i nadate nekim  lepsim desavanjima, ali za sada sve po starome. Nista novo se ne desava i vi se mozete prepustiti kolotecini.

 

LAV

Imate mnogo razloga i da se radujete i zalite, jer vas ceka svasta. Idete za svojim obavezama, radite i trudite se da sve postignete na vreme. I mada ste tu uspesni, ipak ste tuzni sto vas jedna osoba ne primecuje.

 

DEVICA

Imacete razloga za radost i eto vam povoda da se osecate lepo. Od vas se ceka da budete dobro raspolozeni. Pokazite vise volje i neka vase srce krene u nova osvajanja. Pogledi jedne osobe vas jako raduju i ucinite sve da vam se posreci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2