Prolece Raku donosi novu ljubav,Lavu kajanje,Vodolija je po prvi put spremna da sve rizikuje…

Prolece Raku donosi novu ljubav,Lavu kajanje,Vodolija je po prvi put spremna da sve rizikuje…

2024-03-08 0 By Admin

 

VAGA

Vi se kajete sto ste dozvolili da od vas ode jedan rak. Jako ste ga voleli ali moramo da kazemo da ste neko ko je  na neki nacin naivan kada je u pitanju ljubav. Sada je doslo vreme da se okrenu uloge. Ako vam je do njega stalo onda vi morate da budete ona osoba koja ce uciniti prvi korak. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ne znate na koju cete stranu ali je krajnje vreme da odlucite, da li cete slusati svoje srce ili svoj razum. To je ono sto moramo da kazemo.

Ovo prolece ce biti presudno za neke pripadnike vaseg znaka.  Razmislite o tome sta radite.

 

 STRELAC

Vazno je da dodamo da ste  spremni da oprostite nekome ko vas je jednom vec povredio, i kome ste vec dali jednu sansu.  Spremni ste da to uradite ponovo ali vam to nece doneti nista dobro. Ukratko receno, ako toj osobi date jos jednu priliku ona ce je iskoristiti kako bi vas jos jednom povredila. Mislite o tome.

 

 JARAC

Konacno dolaze dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti ko je osoba do koje vam je stalo. No, ono sto moramo da kazemo jeste da ne smete zapostaviti svoje obaveze. To sto ce vam krenuti na polju emocija ne znaci da  posao zbog toga sme da ispasta. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Konacno i vama dolaze lepsi dani. Konacno cete shvatiti da je ljubav nesto za sta se uvek vredi boriti. Prolece koje je pred nama ce biti prilika da pocnete da se borite za osobu do koje vam je stalo. Zaboravicete i ponos i sve… Bice vam jedino vazno da je imate kraj sebe jer je ona vasa sreca.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da ce ovo prolece biti  znak da dolaze lepsa vremena za vas.  Ovo se pre svega odnosi na ljubav.

Neko do koga vam je stalo je spreman na sve  da vam dokaze da oseca isto sto i vi. Ljubav medju vama je velika i neunistiva.

Stranice: 1 2