Bice kako zvezde kazu:Dok ce neki znaci i dalje ostati posvadjani, jedan horoskopski par ce se pomiriti!

Bice kako zvezde kazu:Dok ce neki znaci i dalje ostati posvadjani, jedan horoskopski par ce se pomiriti!

2024-03-15 0 By Admin

VAGA

Bice kako zvezde budu rekle, a vi cete uciniti sve da ispunite. I zapovest zvezda i zelju svoga srca.Svakako da je to pomirenje sa osobom do koje vam je i sada stalo. Tek ste se zaljubili a neko vam je ubacio jabuku razdora pa ste posvadjani, a volite se.

 

SKORPIJA

Niste ni znali sta biste sve mogli da cinite, dok niste sabrali svoje mogucnosti. Vreme je da budete odlucni i da se zna sta je ono sto zelite. Da li ce vase srce da kuca zarom koji vas vodi do jedne  osobe. Bice da vam se otvaraju svi putevi koji vode do nje.

 

STRELAC

Osecate se sprecenim da delujete na polju ljubavi.Nije da su vam ruke skroz vezane, ali ne mozete delovati onako kako biste zeleli.Vasi koraci vas vode u smeru koji ce biti precica do osobe kojoj biste dali srce. Grisce vas neizvesnost da li bi ona da vam bude sve?

 

JARAC

Budite mnogo sigurniji, ali i spremiji da se odreknete  nekih stvari.Ako vidite da vam ne ide kako bi trebalo, predjite na druga opredeljenja. Odavno se borite za nesto,ali jasno da vam se to nece ispuniti.Zato pokazite da cete  za prioritete da uzmete neke druge.

 

VODOLIJA

Vase srce ide putem koji vas nece i morate se opredeliti za bolji nacin. Trazite blizinu lava, a sto ste mu blizi, on vam je sve dalje.Bice kako je sudbina negde zapisala, a to je da morate okrenuti novi list. Ako vam sa njime nije sudjena  sreca, trazite sa kime ce da bude.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Nezni ali odgovorni, opet cete biti spremni da se  borite za ljubav jednog jarca.Znate da vas voli, ali nije vam jasno zasto vas izbegava. Bice da mu to brane neke njemu  bliske osobe. Tek cete otkriti i zasto, a to je da mu namecu osobu za koju misle da ce mu biti dobra.A dobra ili losa, srcu se ne moze naredjivati koga ce da voli.

 

Stranice: 1 2