Horoskop do kraja sedmice:Mnogi ce se zaljubiti, a jednom pocinje prolece iz snova!

Horoskop do kraja sedmice:Mnogi ce se zaljubiti, a jednom pocinje prolece iz snova!

2024-03-21 0 By Admin

VAGA

Mnogi vasi prijatelji ce se zaljubiti bas ovih dana. Dani su dolazeceg proleca i ne slutite da ce i vama doneti nesto. I ne bilo sta, nego ce ovo biti vase prolece iz snova. I vama sledi luda i nezaboravna ljubav.

 

SKORPIJA

Sto se vas tice vi  prolece iz snova samo sanjate.Nikako da vam se desi nesto takvo ili bar slicno. Zato u vama prolece budi nadu i ujedno i tihu tugu sto se i vama ne posreci na emotivnom planu. Ne pomisljate na ono da se nikad ne zna sta sledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mnogi ce se zaljubiti ovih dana, a medju njima i vi. Nemojte se opterecivati onim sta ce da bude. Opustite se i uzivajte u novoj ljubavi  bez pritiska okoline i misli sta donosi sutra.Sada vam se desava ljubav i sada i uzivajte.

 

JARAC

Nekog cete primetiti kako vam se smesi ovih dana i uzivajte. Slobodno se opustite pa i sami odgovorite na te poglede. Ma sta da se desi, nema sanse da  ostanete ravnodusni.Mozda vam se bas ti pogledi svide.

 

VODOLIJA

Brojne obaveze su pred vama pa se necete imati kada mnogo druziti.Od vas se ceka da budete  odgovorni kao i uvek i da ih otaljavate na vreme. Mozda sretnete nekog zanimljivog dok budete radili, pa ce vam tako posao ici mnogo lakse.

 

RIBE

Ljubav ce vam biti na drugom mestu jer ste ovih dana prezaposleni.Vreme je da se srede vase misli da ostanete i realni i razumni.Ipak nemojte  misliti samo na posao, nego dajte sebi malo oduska.U prijatnom drustvu  cete upoznati jedno zanimljivo lice.

Stranice: 1 2