Tokom narednih dana: Ovan se zaljubljuje, Devici stize novac, a evo koga ceka prosidba…

Tokom narednih dana: Ovan se zaljubljuje, Devici stize novac, a evo koga ceka prosidba…

2024-03-28 0 By Admin

VAGA

Pred vama je novi period  koji ce vas baciti  u neke dileme. Vase emotivno polje ce se uzasno talasati, a vi morate videti kako da ga spasete.Vasa  ljubav na pomolu kao da ce vas prvo poneti u visine, pa zatim baciti u ambis. Deluje da necete biti bas odusevljeni onim sto ce uslediti  tokom dana koji slede.Moracete razmisliti kako da  da postupite i sta je najbolje za vas.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vec ste se zaljubili u jednu osobu , i ona vam je  postala sve na svetu. Vama se desava ljubav, ali je krijete od svih. Vreme je da saberete misli i osecanja i pokazete sta zelite. Krijete da ste zaljubljeni od svih, a zelite ispunjenje svake zelje.Tokom dana koji slede moracete pokazati osecanja. Ako ih nastavite da krijete, partner ce se  udaljiti.

 

STRELAC

Sve je do vas i vasa ljubav ce vas  oterati u  osecanja  koja vas muce.Vas osecaj ce vas  prevariti jer necete znati kako da postupite.Do vas je  da resite sta biste , i kako biste postupili. Trenutno ste u dilemi i nikako da odgonetnete bilo sta. Vas partner je puno  ljutit i ponasa se kao  da ste ga izdali svojim nepoverenjem.

 

JARAC

Od vas se ocekuje  da pokazete   da znate sta zelite i kuda idete.Morate se odluciti sta je ono sto bi vas radovalo, i sto bi ispunilo vase srce ljubavlju i osecajem srece.  Dani koji slede donece vam neka znacajna resenja i morate da ih prihvatite.Mozda i niste  bas neko ko ce ih rado prihvatiti, ali cete morati da stvari sagledate sire.

 

VODOLIJA

I ne sanjate da cete biti isproseni u danima koji slede i koji ce biti veliki preokret u vasem zivotu.  Ono sto ce vam ispuniti vase grudi milinom, bice bas jedno pitanje na koje niste polagali nikakve nade. Mada ste u lepoj vezi  i  znate da su vasa osecanja cista, bas kao i partnerova, ovo ce biti pozitivan sok. Vreme je da se  vinete put visina i slavite svoju ljubav i partnera.

 

RIBE

Osecate nesto za jednu vagu, ali niste sigurni sta. Dok mislite da je samo simpatisanje u pitanju, planuce velika ljubav. Vreme je za vase emocije i sve ono sto imate reci, da pokazete i ne krijete. Onaj ko krije emocije, sigurno ce izgubiti.Ali i onaj ko pliva u reci emocija, a ne pusta ih van, ka partneru, sigurno je da ce se utopiti u sopstvenoj reci. Zato razmislite sta cinite vi i gde se vi, u svemu tome, nalazite?

Stranice: 1 2