Jarac i Lav: Vreme je da pocnete da slusate svoje srce, umesto sto slusate okolinu!

Jarac i Lav: Vreme je da pocnete da slusate svoje srce, umesto sto slusate okolinu!

2024-04-01 0 By Admin

Da biste bili srecniji, morate da pocnete da slusate svoje srce, umesto sto slusate okolinu!

JARAC

Dragi Jarcevi, moracete mnogo drugacije, nego sto ste do sada. Ne samo da vladate drugacije na jednom polju, nego cete morati drugacije na svim svojim poljima.

Do sada ste vise slusali svoju okolinu, nego sto ste slusali svoje srce. Uvek ste gledali da ugodite vise drugima nego sebi. Ako ste do sada i mogli da se i nosite sa velikim pritiskom okoline, vise necete moci.

Vreme je da pokazete da vise to necete ni dati i da cete ciniti sve da se  pokrenete. Vec dugo ste cinili na volju drugima, a sada je konacno vreme da se okrenete svojoj volji i zelji.

Vredni i radni u svemu, uporni i nepokolebljivi, uvek ste bili borac. Vasa je zelja da se uvek ophodite posteno i postenim namerama, prema svima i svakome. Cutljivi i tihi, mirni i uvek skromni, vi ste uvek stajali u drugome planu. Niste dominirali kao neki, nego ste cutke prihvatali sve sto je do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Trpeli ste pritisak okoline i uvek ste se trudili da ispunite  tudju volju, samo iz razloga da se ne svadjate ni sa kime. Niste bas srecni sto ste tako pustali da drugi odredjuju vas pravac.

Sada je vreme da budete odlucni i da pokazete zube. Da idete za svojom voljom, da cinite sve sto je do vas. I umesto sto ste bili u sluzbi drugih, sada je vreme da budete u sluzbi svoga srca.

Da biste bili srecniji samo morate slusati srce, a ne svoju okolinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2