Po ciganskim kartama:Sjajan period za Raka i Ribe,a jos nekim znacima luda sreca u najavi!

Po ciganskim kartama:Sjajan period za Raka i Ribe,a jos nekim znacima luda sreca u najavi!

2024-04-01 0 By Admin

Sjajan period za raka i ribe, a jos nekim znacima luda sreca u najavi!

OVAN

Po ciganskim kartama, sve je moguce. Vreme je da se radujete i da budete mnogo odlucniji u svemu. Ciganske karte zele da vas upozore da cete se moci okrenuti svojim interesovanjima. Zato vidite sta vas zanima, jer cete imati sanse da to i ostvarite.

 

  BIK

Trebalo bi da za vas bude sjajan period, ali cete jos malo da sacekate.  Trenutno cekate da vam se ukaze nova sansa i da tacno znate sta vam je ciniti. Ocekujete novo radno mesto, a po kartama se ponasate nezainteresovano. Morate pokazati vecu ozbiljnost.

 

BLIZANCI

Vreme je da pokazete da imate volju da se trudite  u svemu sto vas ceka. Radno polje vam ide dobro, ali je red da se malo i odmarate. Po kartama, moracete da povedete vise racuna o svome zdravlju. Malo odmora, malo obaveze!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ovo ce biti sjajan period za vas, bar po ciganskim kartama. Konacno cete odolevati svim losim stvarima koje su se desavale. Pred vama mnogo toga lepoga i vase ce srce da blista.

 

LAV

Ako pokazete da volite jednu osobu, bilo bi vam mnogo bolje. Tako biste ucinili duplu radost na korist dve osobe. I sebi i voljenoj osobi. Po kartama  biste mogli biti jako srecni.

 

DEVICA

Okrenite se svojim koracima i pokazite da ne date nikome da vam se mesa u zivot. Mnogo je onih koji su to cinili, ali vise ne date nikome da vam servira ono sto njemu odgovara. Vreme je da se cuje vas glas! Po ciganskim kartama,ovo je pravo vreme za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2