Ljubav do 21. juna:  Veliki horoskop do pocetka leta!

Ljubav do 21. juna: Veliki horoskop do pocetka leta!

2024-04-06 0 By Admin

VAGA

Slobodni: Vi cete do leta uzivati u svojoj slobodi. Sada niste osoba koja kraj sebe zeli da ima nekoga i to je u redu. Prosto receno,sada nije pravo vreme za emocije i imate prava na  izbor. Kada se prava osoba pojavi mozda cete promeniti stav,ali ce vam sada prijati sto  radite sve sto pozelite.

Zauzeti: Moramo reci da vam je lepo,ali da prosto u toj vezi  ili braku nesto fali…Razmislite o tome. Nemojte kriti svoju tugu vec pricajte sa voljenom osobom. Tamo gde ima ljubavi,sve moze da se resi…

 

SKORPIJA

Slobodni: Zelite da imate ljubav, zelite da vas neko i da vi tog nekog volite. U to nema nimalo sumnje. Ali, ono sto moramo da kazemo  jeste da je problem to sto ste vezani za  proslost. Umesto da krenete dalje, vi se osvrcete ka nekome ko nikada nije bio vredan vase ljubavi. Sada je sve do vas.

Zauzeti:  Konacno ce sreca biti na vasoj strani i vi cete uzivati kada je ljubav u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte odustajati od onog sto naumite ali onoliko koliko zelite da dobijete,toliko morate i dati.

 

 STRELAC

Slobodni: Nece vam ljubav do leta bas biti na prvom mestu. To je ono sto moramo reci. Vama je sada fokus na poslu zato sto zelite da se ostvarite na polju finansija.  Samo je vazno da nikome ne dajete  laznu nadu  jer vam je jasno ko je osoba koja bi  sve dala samo da je pored vas.

Zauzeti: Vi ste neko kome je karijera na prvom mestu. Morate voljenoj osobi da objasnite da to ne znaci da vam do nje nije stalo. Pricajte. Otvoreno joj sve recite i neka vam bude podrska  u svemu sto sledi…

 

 JARAC

Slobodni: Moramo da naglasimo da do leta vi mozete u svoj zivot da vratite jednu osobu iz proslosti. Vi dobro znate o kome je rec, jer postoji samo jedna osoba koja je bivsa, a koju i dalje volite svim srcem. Vama sudbina daje novu sansu,ali imajte na umu da  morate oboje da se trudite kako bi vam ovog puta uspelo.

Zauzeti:  Ovo nece biti bas lak i lep period kada ste vi u pitanju. Vasa ljubav ce naici na neke prepreke. Ako je prava, pobedice ih, ako nije… Onda morate da shvatite da vas ceka nesto bolje.

 

 VODOLIJA

Slobodni: Do leta cete pozeleti da se vratite u zagrljaj jedne bivse ljubavi. No,ono sto ne znate jeste da je ona bez vas nasla srecu.. To ce vas razocarati i povrediti, ali prosto,  znajte da  bi trajalo i sada da je valjalo. Doci ce i vasa srodna dusa, samo je vazno da do tada budete strpljivi.Sve dodje  u pravo vreme onom ko zna da ceka.

Zauzeti: Moramo da kazemo da dolaze dani tokom kojih ce vam biti jasno koliko je vasoj voljenoj osobi stalo. Odluka o tome da li ste spremni na naredni korak u vasoj vezi je na vama,ali  partner itekako zeli mnogo vise nego sto sada imate…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Slobodni: Nije vazno ko sta kaze,vec sta je ono sto vi osecate. Ako vam sada prija sloboda, nemojte ulaziti u ljubavne veze samo zato sto se neko trudi oko vas. Nemojte nikome davati laznu nadu. Vi ste dobar covek, znate da se sve vrati pre ili kasnije.

Zauzeti: Pitanje je trenutka kada cete shvatiti da se ljubav pretvorila u naviku. Naravno, niste vi krivi za to, to se prosto desava. Budite fer, kao sto i jeste, i recite istinu partneru. Naravno da ce m biti tesko,ali time cete oboma dati sansu da nadjete srecu na drugom mestu…

Stranice: 1 2