Zbog jedne odluke Lava,nastupice drama u zivotu Vodolije i Blizanca…

Zbog jedne odluke Lava,nastupice drama u zivotu Vodolije i Blizanca…

2024-04-18 Off By Admin

 

VODOLIJA

Osecate  izuzetnu ljubav prema jednome lavu jer ste se zaljubili. Nije to ljubav mala, niti obicna, vec jedna velika i nesebicna ljubav. Jedna neizmerna ljubav koja vas vodi i koja vam zivi u srcu.

Cekajuci da se ostvari vasa ljubav i da vam uzvrati, vi cete shvatiti da postoji druga. Postacete svesni da imate velikog suparnika. I umesto da se vasa osecanja usmere  na suparnika, bicete sokirani.

Drama ce nastupiti kad shvatite da onaj u koga ste zaljubljeni, flertuje sa vama i sa vasim suparnikom.

BLIZANCI

Necete ni pomisliti da vasa ljubav nece biti ostvarena, jer vi ne odustajete. Kada se zaljubite, idete do kraja. Od vas se ceka da ucinite sve, pa cak i da se borite protiv ljutoga suparnika.

Drama ce nastupiti u vasem zivotu, a da niste ni mogli pomisliti da moze! Vase voljeno nece biti ono za sta ste mislili da jeste. Na zalost, pokazace se kao laskavac, avanturista koji ce poceti da flertuje sa svima redom. Sa vama i sa vasim suparnikom.

Tako cete biti razocarani u njega, bez obzira, sto ste ludo zaljubljeni.  Pripisali ste mu sve najbolje osobine, i nadali ste se da cete ga ocarati. A on ce biti ocaran samo sobom i samo ce flertovati sa svima redom.

To ce vas razocarati,  i nastace drama u vasem zivotu. Kako ste se samo mogli prevariti u proceni!

Stranice: 1 2