Konacno je kraj suzama i patnji:Ovim znacima sledi nova ljubav!

Konacno je kraj suzama i patnji:Ovim znacima sledi nova ljubav!

2022-11-29 0 By Admin

   VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne smete da odustajete od emocija. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo.   Sada vam nije lako i moguce je da patite zbog  ljubavi ali imajte na umu da je samo pitanje trenutka kada ce to biti proslost. Jer, drage vodolije, kraj je za vasu tugu. Kraj je suzama i svemu ruznom sto vas je toliko dugo pratilo. Samo je pitanje dana kada cete doci do svog cilja i kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto je vase srce zelelo vise od svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U bliskoj buducnosti cete  na najlepsi nacin shvatiti da ponekad prava osoba dodje kasnije nego sto zelimo ali da to ni u kom slucaju nije razlog da patimo i ocajavamo.  Znate li zasto?  Zato sto za svakoga od nas postoji prava osoba, a onda kada dodje tada i shvatimo da je vredelo cekati je. I to je ukratko ono najvaznije sto imamo danas da vam kazemo. Samo cekajte, iznenadjenje vaseg  zivota stize brze nego sto mozete da zamislite.

Vage koje vec imaju  kraj sebe voljenu osobu moraju da se zapitaju da li je to ono pravo. To samo vi znate. Ali, ako pitate nas, morate da imate na umu da ono sto nije iskreno treba sto rpe da se zavrsi. Jer, kada odu pogresni ljudi, tada i dodju oni pravi…

Stranice: 1 2