Vreme je za poziv ili poruku:Bivsi ce nekoga moliti za oprostaj!

Vreme je za poziv ili poruku:Bivsi ce nekoga moliti za oprostaj!

2022-12-04 0 By Admin

 

BIK

Jedan poziv moze da promeni sve. Bar kada je u pitanju vasa ljubavna buducnost. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce sve doci  na svoje i kada cete moci da kazete da ste dosli do onoga sto zelite.

Ovo ce biti  period kada ce vam sudbina dati jos jednu sansu ali samo od vas zavisi da li ce doci do pomirenja. Izvesno je da vi tu osobu zapravo nikada niste preboleli.

Da je ona bila i ostala neko do koga vam je jako stalo i da cete biti iskreno srecni kada saznate da ona i dalje misli na vas. Ali, sve ostalo je na vama. Vazno je da budete u skladu sa svojim zeljama i da se ponasate onako kako vam nalaze vase srce. Moguce je da ce neki ljudi iz vase blizine pokusavati da uticu na vas ali im to ni u kom slucaju nemojte dozvoliti. Dakle, kada se desi taj poziv i kada dodje do toga da saznate da osoba prema kojoj gajite emocije oseca isto,  samo se posvetite tome da sacuvate ono sto imate. Da spasite ono sto se spasiti da.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nekada moramo da zaboravimo na ponos i na inat, i na ego, vec da slusamo svoje srce… Sve to zarad srece i ljubavi.

Ali, u slucaju da niste uvereni u iskrenost te osobe, pre nego joj date sansu pokusajte da se uverite u njene prave namere. Jednom vam je slomila srce. Nemojte ni da rizikujete da to uradi ponovo, jer to sebi ne bi ste nikada oprostili…

Stranice: 1 2