Horoskop do 27.marta:  Jedan znak je u plamenu ljubavi, drugi ludi od ljubomore, trecem sledi  divna ljubavna prica!

Horoskop do 27.marta: Jedan znak je u plamenu ljubavi, drugi ludi od ljubomore, trecem sledi divna ljubavna prica!

2023-03-20 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je bitno, vi ste znak koji ce dobiti da dokaze koliko vredi. Imacete niz obaveza na polju karijere ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete uspeti sve sto se od vas ocekuje i da resite. Moglo bi se reci da ste znak koji ima veliku dusu, i koji je jaci nego sto deluje.  Sudbina vam daje sansu da dokazete svoje sposobnosti i da ostvarite velike rezultate.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Do 27.marta bi moglo doci do velikih promena u vasem zivotu. No, ono sto moramo da kazemo jeste da  iako  ce one na neki nacin biti bolne, to bi mogla  biti velika prekretnica u vasem  zivotu. Za vas bi bilo najbolje kada bi ste mogli da slusate svoj razum.  Dugo ste sve cinili  za jednu osobu ali je vreme da se pomirite sa tim da nije sudjeno. I da ta osoba ni u kom slucaju nije vredna ni vas, ni vase ljubavi…

 

 STRELAC

Vama mozemo samo da cestitamo, jer period dok je Merkur u znaku ribe  je za vas prosto period iz snova. Ovih dana cete blistati i uzivati u ljubavi kao nikada do sada. Istina je da ste imali pogresne izbore ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema ni najmanje sumnje da  je svemu tome dosao  kraj. Cuvajte osobu kraj koje ste sada, jer vas zapravo nikada niko nije voleo tako jako i snazno kao ona. Iskrena je prema vama kao niko pre nje…

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da sve dok je Merkur u znaku ribe,vama nece biti lako. Vi volite svim srcem, i sada vam smeta svako ko samo pogleda osobu    do koje vam je stalo. Vi znate da vas ona voli, znate da vam je verna, sve vam je jasno, ali  ipak je ljubomora jaca od vas. Imate zelju da je odvedete daleko, negde  gde cete stvoriti svoj mali svet, ali to nije resenje. Resenje je da naucite da joj verujete jer ona to zasluzuje.

 

 

VODOLIJA

Merkur je u znaku ribe i vama sada deluje da vas niko ne voli i da  nikome do vas nije stalo.  Emocije su naglasene, ali  to je nesto sto je promenjivo i prolazno. Svakako da bi ste trebali da obratite paznju i da ne donosite  odluke  u periodu koji je pred nama.

Svakako da sve do 28.marta necete moci da kazete da su neke  kockice poklopile i da  cete osecati nemir…

 

 RIBE

Moramo da kazemo da nema ni najmanje sumnje da cete shvatiti da vas neko voli ali je problem u tome sto vi sada niste spremni da nekome date priliku. To je u redu.

Sve dok prema jednoj osobi imate emocije, nikako ne treba nekome drugom da date priliku, niti da  vam neko bude uteha.

Bice vremena za sve, samo je potrebno da zaboravite, a to je nekada teze od svega…

Stranice: 1 2