U  zivotu jednog znaka nastupa kajanje, Blizanci donose odluku,  Devica nekome daju drugu sansu…

U zivotu jednog znaka nastupa kajanje, Blizanci donose odluku, Devica nekome daju drugu sansu…

2023-04-12 0 By Admin

  VAGA

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli, i da su velike sanse da je to osoba iz proslosti. Sada bi  ste trebali da se zapitate da li je za vas najbolje da krenete dalje, ili je u redu da ostanete tu gde jeste. Bilo kako bilo, neke vase odluke moraju biti donesene, a one nece uticati samo na vas. Bitno je da nikome ne dajete laznu nadu.

 

SKORPIJA

Znaci vam sto vas voli jedna vaga. U to nema nimalo sumnje. Konacno ste spremni da joj date sansu. Dugo vas je drzala emocija prema nekome iz proslosti ali se cini da ste sada spremni da pocnete  ispocetka.

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste iskreno voljeni. Necete se pokajati.

 

 STRELAC

Naredni dani vama nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da ocajavate. To je samo znak da treba da budete jos jaci nego sto jeste.

Ako postoji neko za koga ste spremni da se borite onda se fokusirajte na to. Svakako da ce vam biti mnogo lakse ako imate na koga da se oslonite.

 

JARAC

Vi cete moci da se dokazete na polju posla  i to je izvesno i sigurno. Prosli ste kroz mnogo toga ali vam sada napokon dolaze sjajni dani za ljubav ali i za karijeru.

Naravno da morate sami da odredite prioritete i da shvatite sta je ono sto zelite.Nije vreme za kajanje vec za odluku i veliki korak ka napred.

 

 VODOLIJA

Ljubav ce vam u danima koji su pred nama biti u drugom planu. To ne znaci da treba da   bude tako,ali je svakako bolje  da se fokusirate na neke druge stvari.

Neke vodolije ce dobiti sansu da se dokazu na polju karijere. Odluka o tome je na vama,ali pruza vam se nova prilika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vazno je da kazemo da vas voli jedan ovan. Spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazao sve sto prica, jer njegove emocije nisu samo prazne price i obecanja. Trebalo bi da razmislite o svojim zeljama. Neko ste ko slepo slusa svoje srce,ali cini se da sada treba da uradite kako kaze razum i tom ovnu date sansu.

Mozda vas prijatno iznenadi…

Stranice: 1 2