Od srede do nedelje:Do kraja sedmice,jedan znak donosi najvecu zivotnu odluku!

Od srede do nedelje:Do kraja sedmice,jedan znak donosi najvecu zivotnu odluku!

2023-08-01 0 By Admin

 VAGA

Od srede do nedelje ce jedna velika tajna izaci na videlo. Moramo da kazemo da to ni u kom slucaju nece biti ono  sto bi ste vi zeleli,ali ne mozete nista promeniti.

Moramo da kazemo da je na vama da budete jaki. Da pazite sta obecavate,ali i da ni u kom slucaju ne bude vas ponos na prvom mestu.

 

SKORPIJA

Cekaju vas relativno teski dani. To je ono sto moramo da kazemo. Stalo vam je do jedne vage  i ona je spremna na sve ne bi li vas imala kraj sebe,ali vama sada nije vreme za ljubav. Fokusirani ste na probleme u krugu porodice, no, polako. Sve ce biti u redu, mislite pozitivno.

Neki pripadnici vaseg znaka ce dobiti novcani dobitak.

 

STRELAC

Ako vas je neko u proslosti povredio, znajte da je sigurno da ce vam ta osoba traziti oprostaj. Samo od vas zavisi hoce li ga i dobiti,ali ono sto moramo  da kazemo jeste da je cinjenica da je toj osobi iskreno stalo. Ona to mozda ne pokazuje na pravi nacin,ali nema sumnje da su njene emocije  iskrene.

 

 JARAC

Odlicno se osecate.  Jedna vaga je uz vas i sve bi uradila ne bi li vam to i dokazala.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vi treba njoj da date isto onoliko koliko ona daje vama. Samo u tom slucaju moze da dodje  do prave ljubavi, i mozete oboje naci srecu koju svakako zasluzujete. Na koju dugo i cekate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ovo ce biti period kada su cuda moguca. Dakle,od srede do nedelje vi cete biti jako lepo raspolozeni. No, svakako da treba da pazite sta zelite,  jer se mozda i ostvari. Neki pripadnici vaseg znaka ce mozda cak biti i zaproseni do kraja ove sedmice. Samo vi znate da li je to ono sto vase srce zeli.

 

 RIBE

Sledi vam jako lep period. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas i da je iskren prema vama. Uz njega su cuda u vasem zivotu moguca, a u skladu sa tim  je vrlo vazno da se zapitate da li osecate isto prema njemu. Jer, ako je tako, onda se moze reci da je u najavi velika ljubav.

 

 

Stranice: 1 2