Jarac ide na sve ili nista, Ovan donosi odluke, Skorpiju ceka nesto posebno…

Jarac ide na sve ili nista, Ovan donosi odluke, Skorpiju ceka nesto posebno…

2023-09-11 0 By Admin

   SKORPIJA

Sve sto ste mogli da uradite kako bi ste sacuvali jednu ljubav, vi ste uradili. Ali, drugoj osobi je to vase sve bilo malo  i sada jednostavno dolaze dani kada cete pogledati istinu u oci. Napokon cete odluciti da zauvek okrenete ledja proslosti. A samim tim sto ste spremni za nove emocije i za novu ljubav, vama i sledi nesto posebno.

Moramo reci da to nece biti  ljubav na prvi pogled, kako bi ste vi mozda voleli. To ce pre biti emocija koja ce se roditi iz prijateljstva. Ali, znajte da su takve  ljubavi posebne i da nema nimalo sumnje da im je sudjeno da budu uspesne i velike. Ono sto moramo dalje da kazemo jeste da nista nije nemoguce za one koji vole, a vi ste znak koji zapravo nikada nije izgubio veru u ljubav. I bas u tome i jeste vasa velicina i snaga, sto je vrlo vazno da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

OVAN

Neko ste  ciji zivot nikada nije bio lak. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali vama se neretko cinilo da prosto nemate srece u zivotu. Kao da vam je sudjeno da uvek ispastate zbog tudjih  gresaka. No, polako. Znajte da vama sledi period kada cete morati da promenite sve u svom zivotu. Dakle, neke odluke ce morati biti donesene, zeleli vi to ili ne.

Mozda ce neko iz vase proslosti da odluci da vas ponovo potrazi. Samo vi znate da li je to ono sto je za vas najbolje ali je vrlo vazno da kazemo da je istina da se ta osoba sada kaje. Kaje se, jer je shvatila da vi vredite. Da ste vi ona osoba koja je bila spremna na sve da ih usreci, a da oni to nisu umeli  da cene ili da prosto prepoznaju. Zato ce vam traziti jos jednu sansu,a odluka o tome da li ce je i dobiti je samo na vama. Svakako da je vrlo vazno da ne prastate i ne vracate se na stare staze ako su se vase emocije ugasile.

Stranice: 1 2