Oktobar,novembar,decembar :Sta kome sledi,ljubav,pomirenje ili raskid?

Oktobar,novembar,decembar :Sta kome sledi,ljubav,pomirenje ili raskid?

2023-09-22 0 By Admin

VAGA

Da ste svesni da vas  jedna stalna dilema koje se provlaci, stalno  prati. Moze je sada red da znate sta cete i sat vam treba da biste ucvrstili situaciju.  Vase dileme ce se morati provesti  kraju i da se zna smer vaseg kretanja.

 

SKORPIJA

Da budete svesni sta vas ceka  rado biste sada menjali  s nekim drugim.Od vas se ocekuje  sta cete preduzeti, ali nece vam biti lako. Vas cilj je  da se radujete ujedinjeni ljubavlju i da budete zaljubljeni kao nkada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zaljubljujete se u onog ko vas je ranio u mladosti i sada ne znate kako da se postavite. Decembar  vas dovodi u fazu ponasanja da se okrenete  pomirenju sa jednom vagom. Vasa ce ljubav morati da premosti sve vase  nedoumice i da se srede sve nesuglasice.

 

JARAC

Ponasate se jano i glasno, ne znajuci sta ce da se desi.Ipak rcunajte na  jasne korake svoga partera i da ce on da vam izadje u susret. Vreme je za malo pomoci i da se zna sta vam je ciniti. Jedan lik ce vas uveriti u svoj skrivana osecanja.

 

VODOLIJA

Popustate i ono sto se se relkli da necete nikada uciniti, cinicete sada. Naredni meseci ce za vas biti dani predaje i tolerancije, jer cete da oprostite sve greske.Ranije ste se kleli da necete nikada, ali eto zovot se menja iz dana u dan. S tim i u vezi i negovo misljenje.

 

RIBE

Koa da ste ubedjeni da nemate srece i da vam je vreme da se pomirite. Ipak  cete morati da se sredite  i znate da sve moze i bolje , uprkos situaciji. Ucinite sve da popravuite situciju, i da tako postanete  neko ko ce znati sta je vredno, a sta manje vredno u zivotu.

 

Stranice: 1 2