Ovan i Bik do pocetka novembra:Slede promene koje vam menjaju zivot!

Ovan i Bik do pocetka novembra:Slede promene koje vam menjaju zivot!

2023-10-15 0 By Admin

BIK

I vi ste na ivici snage da se izborite za nesto vazno. Zelite velike promene u svome zivotu, ali vas one nece.Nikako da vam se ostvari cilj i da budete spremni na ono sto odavno i planirate.Vreme je da se malo drznete i da ucinite vazan, ali odlucujuci korak. Jasno da vas ceka nesto lepo, ali nikako da se nadate da ce se to i desiti.

Bas kao da ste ubedjeni u nesto lose. Kao da vas je osvojila negativna energija i niste svesni da  to ne sme.Da biste isli dalje moracete da pozitivno mislite. Da vam se srce ispuni nadom da ce da bude dobro, i da sve mozete.Morate tako, makar i bili svesni da nista nece biti kako treba.

Zato vam slede velike promene koje cete vi morati naciniti. Vi morate da krenete iz mesta i isplanirate ostatak meseca.Do sada nije islo po vasem, ali ce od sada, pa na dalje, ici. Zato se nadajte nekim vecim koracima.Konkretno, vec ste upoznali neke osobe i morate da iskoristite ta poznastva.Mogli biste da osecate nesto za jednu od njih. nate ko se zaljubio u vas, i posto osecate isto, pokazite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Osmelite se da ne glumite ravnodusnost i da se zna sta vas ceka. Osmelite se da ohrabrite onu koja vas posmatra i dajte joj hrabrosti da vam konacno pridje. Bice to velika promena na emotivnom planu koja ce vam dati snagu. Ulice vam raspolozenje, vratiti samopouzdanje i dati nova krila. A cim emotivno budete jaki, trazite i neki stalni posao koji ce vas oraspoloziti.Krajnje je vreme da budete spremni da se druzite i izlazite kao sav svet.

Ne oklevajte nigde i cinite sve gde vidite povoljnu priliku.Vazno je da ste sveseni svojih propustenih sansi i protracenih dana.Ali i da znate da nikad nije kasno za promene.

 

Stranice: 1 2