Pocinje vladavina mocne skorpije,a Mars je u njenom znaku do 24.novembra:Krece ludilo!

Pocinje vladavina mocne skorpije,a Mars je u njenom znaku do 24.novembra:Krece ludilo!

2023-10-17 0 By Admin

  RIBE

Drage ribe, vi ste drugi znak na koji ce Mars u znaku skorpije imati najveci uticaj. Vladavina skorpije vama svakako donosi promene. Vama slede dani kada morate doneti velike odluke. Sve ostalo je na vama, ali je vrlo vazno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama.

Treba da imate na umu da ce naredni period biti blistav za ljubav. Da vam sledi sansa da upoznate nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi smisao. Dakle, ni ljubav na prvi pogled sada nije iskljucena, a sve ostalo je na vama, jer samo vi i znate sta je zapravo ono sto vam za srecu treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dalje, moramo da kazemo da su sada pred vama dani kada cete biti jako uspesni na polju karijere. Novca vam ni u kom slucaju nece faliti. Sledi vam period kada ce sansa da zaradite, ali i da se dokazete na polju karijere, biti veca nego ikada. Ne treba da sumnjate u sebe i u svoje sposobnosti. Vi ste znak koji moze mnogo vise od onog sto naumi, znak koji je jako snazan, iskren, sposoban! Vi ste neko kome ce do 24.novembra prosto sve ici od ruke.

Stranice: 1 2