Strelac i Jarac,dva najvoljenija znaka:Imaju dusu andjela i posebni su u svemu!

Strelac i Jarac,dva najvoljenija znaka:Imaju dusu andjela i posebni su u svemu!

2023-10-17 0 By Admin

JARAC

Lepi i smerni, tihi i neupadljivi, imate dusu andjela! I zato i vi spadate u one znakove zodijaka koji su najvoljeniji znaci. Nema vas takvih mnogo, samo je jedan zodijak poput vas i ima vase osobine. Slicni ste po razmislanjima,po skorosvim karakteristikama.I spadate u one najvoljenije,jer vas svi vole i zele za sebe.

Nije u pitanju samo vas rad i vase neprocenjivo znanje, potkovano vasom inteligencijom. Potkovano vasom mudroscu, vasim stavovima koji su uvek nepogresivi i realni. Jako ste razumna osoba, racionalna u svemu i spremna da se nadje  resenje za sve strane.I ne samo resenje za svoje interese i sebe licno. To govori da niste lukavi, niti dvolicni.

To svakako govori da imate veliko srce i dusu andjela.Vi niste onaj ko na udarac uzvraca udarcem. Znate da se snadjete u losim i teskim situacijama.I od vas se ceka da uvek nadjete resenje, da prevazidjete sve teskoce. Zato ste jaki i nezamenjivi, jer uvek nalazite  pravo resenje u svakoj situaciji.

Niste bas neko ko ce da ide iz veze u vezu, ali ste ipak zaljubljive prirode.Mada se i vi znate ludo zaljubiti, vise se zaljubljuju u vas. Od vas se ceka da odgovorite na te simpatije, ali vi ste uvek oprezni u novim vezama. U njih ulazite tek kada tacno osetite da su velika osecanja sa druge strane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikada ne brzate sa osecanjima, nego ih drzite u dusi. Deluje kao da se plasite ljubavi, ali vi samo zelite da budete sigurni da vas druga strana nece povrediti. Tek kada osetite da su vasa osecanja na putu da vam se uzvrate, ulazite u vezu. Dugo vam treba da se izjasnite jer ste dosta stidljivi, ali to vas cini jos lepsem.

Vreme je uvek na vasoj strani i morate se radovati svojoj sreci.Vasa osecanja vas vode ka njoj i srce koje oseca ljubav prema onoj koju voli.Osecanja prema onoj  koju volite, i koja vam cini ceo cvas svet.Najbolji ste, najnezniji i zato i najvoljeniji od svih zodijaka!

Stranice: 1 2