Vodolija i Ribe-kad svi misle da su na dnu,onu ustanu,pobede i osvoje svet!

Vodolija i Ribe-kad svi misle da su na dnu,onu ustanu,pobede i osvoje svet!

2023-10-18 0 By Admin

 

 RIBE

Oni koji vas ne poznaju misle da ste slabi. Da ste lako ranjivi i previse emotivni. Istina je da ste znak kojem su emocije jako vazne ali moramo da kazemo da vi dobro znate kada je vreme da zabpravite na svoje srce id a ukljucite razum. Pobede su vam u krvi. Vi ste znak koji ni u kom slucaju ne zeli da gubi, i ko se lose nosi sa  gubicima.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogi misle da ste znak koji, kada padne na dno, tamo i ostane, ali to je daleko od istine. Vi ste osoba koja ima stav i koja bas nikada ne dize ruke od onog sto zeli. Neko ste ko ide ka svom cilju, korak po korak, ali ste neko ko se pre svega uvek oslanja na svoja znanja, na svoje iskustvo, a retko kada na druge ljude.

Vama je na prvom mestu da imate kraj sebe one koje volite. Za vas su pobede zivota onda kada je neko uspesan na polju karijere, ali i na polju emocija. Za vas je zivot jedna borba, a vi ste navikli da idete korak po korak ka svom cilju. Pobede su vase drugo ime, jer i cak kada nista nije kako bi ste zeleli… Vi nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik. Velika je sreca imati vas kraj sebe.

Stranice: 1 2