U danima pred nama:Vaga srecna,Rak spreman da ide na sve ili nista…

U danima pred nama:Vaga srecna,Rak spreman da ide na sve ili nista…

2024-02-03 0 By Admin

Konacno ste sebe stavili na prvo  mesto i mora se reci da je ta odluka vise nego ispravna.  Ono sto je dalje vazno da kazemo jeste da je bitno da ne obecavate nikome ono sto niste u stanju da ispunite. Zivot je jedan.  Bolje je da kazete surovu istinu ma koliko da ona nekome slomila srce i  ma koliko da nekoga bolela, nego da mu dajete laznu nadu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da u danima koji su pred nama razmislite o emocijama,i da se posvetite sebi kako bi ste konacno mogli da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Zivot je samo jedan,  i zato treba da u danima koji nam slede pokusavati da od njega uzmete sve sto vam se nudi…  Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje  da ste vi neko ko bas i nije spreman da se suoci sa svim…  Ali da je ovo period tokom kojeg mnogo toga moze doci na svoje.  Ali, ono sto je najvaznije jeste da ni u kom slucaju nikome ne smete da dajete laznu nadu.  Da nekome slomite srce….  Sve je bolje kada kazemo onako kako jeste, jer  je vazno da ucinite ono sto ne bi ste zeleli da vama neko ucini.Ljubav je svakako ono sto vas odrzava u zivotu. No, moramo da naglasimo da je bitno da nekada budemo i sami.  U tome nema nista lose. Naprotiv. Nekada smo srecniji sami i nekada je najbolje sacekati da se pojavi prava osoba u nasem zivotu.

Naredni period ce svakako biti jako zanimljiv.  Moramo da naglasimo da dolaze dani kada ce neke zelje postati stvarnost. Bas onako kako zasluzujete. Samo dobro razmislite o svojim zeljama i postupcima.

 

 

Stranice: 1 2