Ljubavni horoskop do kraja godine za sve znakove zodijaka!

Ljubavni horoskop do kraja godine za sve znakove zodijaka!

2024-03-06 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate. Imate kraj sebe nekog ko je spreman da se bori za vas i nekog ko za vas sve cini. Vi cete itekako  uzivati u mesecima koji su pred nama.

Mozemo cak da kazemo da ce vama  tek da nastupe lepi trenuci i da cete tek biti srecni. Ako ste sada slobodni znajte da vam sledi novi pocetak.

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Vi cete do kraja ove godine pronaci svoju srodnu dusu. Posle mnogo suza i bola  moci cete da kazete da se okrenulo i vase kolo srece. Da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Vi ste srecu svakako zasluzili.

 

 STRELAC

Do kraja godine, ljubav nece biti na vrhu vasih  interesovanja. Daleko od toga da vi ne zelite da volite. Vi cete samo imati niz nekih drugih problema i  imacete bitnija interesovanja.

To ne znaci da treba da se predate samo poslu, vec da morate naci kompromis. Imajte  na umu da ce vam poci za rukom da dobijete   mnogo toga ako budete imali kraj sebe nekog na koga mozete da se oslonite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Sledi vam  jako lep pocetak jedne lepe romanse. To ne znaci da je to prava ljubav ali moramo reci da ce ta romansa da obelezi celu ovu godinu. Ovo ce biti veza koja ce imati sansu da uspe ali morate oboje da se trudite.  Ljubav medju vama ce biti velika i u to nema sumnje ali ono  sto moramo reci jeste da je moguce da nece  imati srecan kraj jer ce se mnogi mesati. To ne bi ste smeli da dozvolite.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ste vi znak kojem je ljubav na prvom mestu. Vi uvek zelite da volite,  zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite.

Emocija je ono sto vam je na prvom mestu i u to nema nimalo sumnje.   Mnogo losih trenutaka kada je ljubav u pitanju i patnje vas ceka tokom leta. Prava ljubav stize u zadnjim danima tekuce godine.

 

 RIBE

Ovo ce biti godina koju cete vi zauvek pamtiti.

Kako i ne bi bila kada ce je obeleziti susret sa osobom koja ce vasem zivotu dati jedan novi smisao. Mnogo  toga ste prosli,ali vreme je da kazemo da cete konacno moci da kazete da ste upoznali nekog posebnog.

Moguce je da ce  postojati razlika u godinama. Neka vam to ne bude bitno. Bitna je ljubav.

 

Stranice: 1 2