Ljubav u narednim danima:Ovan zeli promenu, Vaga ljubomorna, Lav misli o proslosti…

Ljubav u narednim danima:Ovan zeli promenu, Vaga ljubomorna, Lav misli o proslosti…

2022-06-01 0 By Admin

 VAGA

Vi ne verujete voljenoj osobi, i tu je najveci problem. Ljubomora vam kvari srecu,ali je cinjenica da ovog puta niste u pravu. Vas partner daje sve od sebe ne bi li vam na delu dokazao svoju ljubav,ali mu je sve teze da se nosi sa takvim vasim ponasanjem. Vi ga na kraju necete izgubiti zbog drugih, vi cete ga izgubiti jer  ne mozete da ga usrecite…

 

 SKORPIJA

Imate niz problema ovih dana. Toliko zelite ljubav,ali se cini da nikada cak i necete biti voljeni i ne znate kako da se nosite sa tim. Ono sto moramo reci jeste da nema bas nimalo sumnje da ce prava osoba doci,ali da je neophodno da do tada budete strpljivi. Ovo nije nimalo lak niti lep period u vasem zivotu. Ali, sve bude i prodje, imajte to na umu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Konacno ce i za vas doci dani kada ce vam biti jasno da svako od nas pre ili kasnije upozna osobu koja mu je sudjena. Tako ce biti i u vasem slucaju.  Mozemo da kazemo da ljubav u narednim danima nece biti nesto na sta mozete biti ponosni ali samo nemojte gubiti veru. Desice se taj carobni susret bas onda kada se budete najmanje nadali.

 

 JARAC

Vama ce u ljubavi krenuti onda kada odlucite da vise mislite na sebe. Da, bas tako. Kada odlucite da se borite za svoje zelje, i zanemarite tudja misljenja. Morate da znate da je zivot samo jedan, i da se nekada isplati preci preko ponosa kako bi smo dosli do svog cilja. Uzivajte u svemu sto sledi,vama srece i ljubavi nece manjkati kada odlucite da zivite onako kako vi licno zelite.

 

 VODOLIJA

Slede dani za promene i dani kada ce sve biti moguce za vas. Vodolije koje su u duzim vezama bi mogle dobiti jedan poseban  dokaz koliko su zapravo voljene. To mozda nece biti prsten ali ono sto je vazno jeste da cete tom prilikom shvatiti koliko ste nekome vazni. I to  je ono sto je najbitnije od svega,da cuvate to sto imate…

 

 RIBE

Konacno i za vas dolaze bolji dani. Ljubav ce  u narednim danima prosto procvetati kada ste vi u pitanju. Vazno je da budete hrabri. Ako postoji neko prema kome imate emocije, znajte da je vazno da mu to i kazete. Cuda su moguca i cuda postoje, samo nemojte  gubiti veru u to i sve ce doci na svoje brze nego sto mislite.

Stranice: 1 2