Saljivi horoskop za praznike:Saznaj da li ce ti Deda Mraz ostvariti najvecu zelju!

Saljivi horoskop za praznike:Saznaj da li ce ti Deda Mraz ostvariti najvecu zelju!

2022-12-21 0 By Admin

VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema sumnje da ti sledi period za srecu. Dani kada ces moci da kazes da si i dobio ono sto zelis. Uz samo malo srece ces doci do svog cilja, i Deda Mraz ti porucuje da je jako vazno da ne odustajes.

 

SKORPIJA

Iako si ti dobar covek moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ti ova godina nije bila lepa. Preziveo si sve i svasta ali polako… Ti si znak kojem ce ova godina da se zavrsi na najlepsi nacin i nema sumnje da ce cuda biti moguca. Doci ce do toga da tvoja najveca zelja bude ostvarena i ti to zasluzujes.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ti slede dani za pravu srecu. Dakle jasno je da ces imati razloga za radost. Ono sto  je jasno jeste da ces u danima koji slede doci do toga da se uveris da karma postoji. Ti si cinio dobra dela,  a dobra dela se uvek isplate.

 

JARAC

Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko je spreman da ceka  na tebe. Dakle, poruka koju Deda Mraz ima za tebe jeste da ce doci do toga da ti se ostvari ono sto zelis najvise na svetu. Ma sta da bila tvoja zelja sigurno je da ce ona biti ostvarena.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko je spreman da ti svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Samo je pitanje dana kada ces moci da kazes da si dosao do svog cilja. Ukratko receno, ova godina ce se zavrsiti tako sto ces upoznati nekoga ko ce te voleti najvise na svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Moras da imas na umu da su pred tobom dani za srecu. Da mnogo toga od tebe zavisi. Ako postoji neko o kome mislis imaj na umu da je sada pravo vreme da toj osobi i kazes sta je ono sto zelis i sta osecas. Poruka koju Deda Mraz ima za tebe jeste da ti i ne slutis koliko si voljen.

Stranice: 1 2