Ovan i Skorpija: Njih ne moze niko da laze,oni imaju radare za laz!

Ovan i Skorpija: Njih ne moze niko da laze,oni imaju radare za laz!

2023-10-14 0 By Admin

Dva znaka koja tacno znaju sta hoce. I dva znaka koja znaju kako da dobiju ono co cega im je stalo. Ovan i skorpija!

 

 OVAN

Ne moze niko da vas laze. Vama mogu da pricaju bajke, mogu da vam obecavaju, mogu losi ljudi da vas gledaju u oci i pokusavaju slagati… Bez uspeha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste pametniji od vecine. Vi ste osoba koja tacno zna sta hoce i koja bas nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Radar koji imate je toliko naglasen da ne moze niko da vas laze, vi ste osoba koja tacno ume da prepozna ko je dobar covek, a ko samo glumi da jeste.

Ono sto moramo da kazemo kada pricamo o vama jeste da imate dusu kakva se samo moze pozeleti. Niko ne ume da voli kao vi ali moramo da naglasimo da ste neko ko dobro zna kada je vreme da ode, da okrene ledja, da zaboravi. Retko ko ume da voli kao vi ali moramo da naglasimo da jeste istina da retko ko ume i da ode, kao vi, ma koliko da voleo. Vama je jako vazno da imate kraj sebe one do kojih vam je stalo, ali ste neko ko zeli da dobije onoliko koliko da. Svesni ste toga da je ljudski gresiti. Znate i umete da date drugu, petu sansu ako treba, ali samo onda kada ste apsolutno sigurni da je osoba o kojoj je rec iskrena  u svom kajanju.

Moramo reci da ste neko ko je veliki borac i da vi zapravo nikada ne dizete ruke od onog sto naumite. Za kraj, mora se priznati da ste neko ko tacno zna sta hoce. Zivot je jedan, i vi umete u njemu da uzivate na pravi nacin. To se zove imati hrabrost u ovom ludom vremenu. Biti i ostati svoj…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2