Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana koja donose najvecu srecu!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana koja donose najvecu srecu!

2024-03-23 0 By Admin

 VAGA

Ljubav je ono sto vam najvise znaci. Vi ste neko ko je voljen i neko ko ume i zna da se izbori za ono sto zeli vase srce. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Ostalo je samo do vas.

 

 SKORPIJA

Jako je vazno da kazemo da je nekome stalo do vas. Da slede dani za ljubav. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ovo ce biti trenuci za promene i cini se da nema sumnje da ce sreca tek moci da usledi u danima koji su pred nama. Ostalo je do vas.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da ce ovo biti dani za promene. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ucinite onako kako nalaze glas vaseg srca. Vama novca nece faliti, ali naredna tri dana mogu da donesu pravu ljubav.

 

 JARAC

Vazno je da imate na umu da su ovo dani za promene. Da postoji neko ko vas voli iskreno. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Imajte to na umu.

 

VODOLIJA

Nemojte davati laznu nadu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jednom raku je stalo do vas vise nego sto mislite. Sve ostalo je na vama ali moze vam biti jako lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Nemojte zaboraviti da je mnogo toga na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RIBE

Ljubomora vam je veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za srecu. Neko ste ko ce spoznati da je voljen. Da nema razloga da sumnjate u voljenu osobu jer ona bas nista ne krije od vas. Spremna je da vam svoje emocije dokaze na delu.

Stranice: 1 2